VÄGEN TILL NYTT KÖK

Många önskar nog sig ett nytt fräscht kök. En del har sett grannens nya fina köksluckor med mjukstängande gångjärn och jämfört med sina egna med gamla pinngångjärn. Grannens nya kökslådor har fullutdrag och dämpning. Och under diskhon en utdragbar låda med sopsortering. Bänkbelysningen är dimbar LED med dolda kablar
Sen surfar vi runt i kataloger, går på köksutställningar och försöker hitta något kök som passar oss i utseende och funktion. Man drar ut lådor –  kikar i skåp – funderar på bänkskivor i granit eller laminat kanske något träslag  – vilka färger vill vi ha och inte minst viktigt kvalitet och pris
När vi har pumpat upp oss med information och ideer är det dags att ta kontakt med en köksfirma som hjälper oss att utforma vårat kök. Det är svårt att själv planera och undvika alla fallgropar som finns. Gäller inte minst dagens vitvaror där vitvaruhandlarna ofta inte själva vet hur tex kyl och frys passar in i snickerierna.

KONTAKT

Ring gärna till Börje på BKC KÖK i Västerås och boka ett hembesök på en tid som passar er.
Han hjälper er att planera och rita ert nya kök. Lyssnar på era önskemål och kommer med förslag på vad som är praktiskt och ekonomiskt lämpligt.
För att få rätt information om alla detaljer som ska tas hänsyn till när man ritar ett kök är ett hembesök att föredra.
Börje mäter upp ert kök och ritar ett förslag i 3D perspektiv som skickas med email till er som i lugn och ro studerar och tycker till om ritningar och kostnadsförslag. Justeringar görs så att allt är till belåtenhet.
Det här är en procedur som gärna får mogna fram i lagom takt och inte hastas fram.
Köket är en investering som man vill njuta i många år av.

Läs mer